Tyrkia

Golfreiser til Tyrkia

Tyrkia, en gang Europas best bevarte golfhemmelighet, har nå etablert seg som en av verdens ledende golfdestinasjoner. Landet tilbyr en perfekt blanding av fantastiske golfbaner, førsteklasses resorter og et behagelig klima, noe som gjør det til et ideelt valg for golfferier.

Belek-regionen er kjent for sine mesterskapsbaner designet av berømte golfarkitekter. Her finner du baner for alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne spillere. Nyt luksuriøs innkvartering, all-inclusive service og et bredt utvalg av fasiliteter på våre utvalgte resorter.

Tyrkia har et varmt middelhavsklima med solskinn det meste av året. Perfekt for å nyte golf i en vakker setting. Opplev landets fascinerende historie og kultur, besøk historiske severdigheter og nyt den lokale maten. Bare 4 timer fra Norge, perfekt for en langhelg eller en ukes ferie.

Belek-regionen er hjertet av Tyrkias golfscene. Her finner du et stort utvalg av golfbaner og resorter som tilbyr all-inclusive pakker. Dette gjør det enkelt å planlegge en problemfri golfferie hvor alt er inkludert, fra flybilletter og overnatting til golfspill og måltider.

I tillegg til golf tilbyr Tyrkia et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser. Besøk historiske severdigheter, shoppe på lokale markeder, slapp av på stranden eller prøv spennende vannsportaktiviteter.

Be om et tilbud på din golfreise til Tyrkia hos oss.

Bestill nå

Få rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling i opptil 60 måneder.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen