Anfi Emerald Hotel

Anfi Emerald Hotel ligger idyllisk til i rolige Playa del Cura på Gran Canarias sørkyst, omgitt av fjell og med utsikt over den vakre golfbanen. Hotellet tilbyr gratis busstransport til Anfi Beach, en perfekt strand for sol og bading.

Overnatting
De lyse og romslige leilighetene med ett eller to soverom har plass til opptil seks personer, og er perfekt for familier og vennegrupper. Alle leiligheter har en stor balkong eller terrasse, og et velutstyrt kjøkkenhjørne for enkle måltider. Minimarked på hotellet forsyner deg med matvarer.


Leilighet med 1 soverom:

1 dobbeltseng + 1 sovesofa + kjøkken + bad.
Maks ant. personer: 3 voksne eller 2 voksne og 2 barn.

Leilighet med 2 soverom:
1 dobbeltseng + 2 enkeltsenger + 1 sovesofa + kjøkken + 2 bad.
Maks ant. personer: 5 voksne eller 4 voksne og 2 barn.


Golf
Anfi Emerald Hotel ligger rett ved Anfi Tauro Golf.

Restaurant & Barer
Hotellet har en kombinert bar og restaurant der du kan bestille kald drikke og enkle matretter. Hotellets lekre food truck ligger like ved golfbanen og byr på flott utsikt og forfriskninger. Matvarene handler du enkelt i hotellets minimarked. For et litt større utvalg av butikker og restauranter kan du ta turen til Puerto Rico, ca. 2 km fra hotellet. Det enkleste er å ta en taxi eller leie en bil.

Spa og Fritid
For deg som vil røre litt på deg utenfor golfbanen, har Anfi Emerald Hotel et godt tilbud av sports- og treningsaktiviteter. Her tilbys treningsrom, vanngymnastikk, basseng med svømmebaner og yoga. I tillegg arrangerer hotellets eget personale daglige aktiviteter som bingo, bueskyting og dart.

Anfi Emerald Hotel 1

Anfi Emerald Hotel

7 netter på Anfi Emerald Hotel

Ingen måltider

4 golfrunder

Fra NOK 8 270,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i leilighet med 1 soverom.

Golfbaner

Meloneras Golf by Lopesan
Meloneras Golf hull 13
Maspalomas Golf Course
Maspalomas Golf Course green
Salobre New Course
Salobre New Course fairway
Salobre Old Course
Salobre Old Course fairway
Real Club de Golf de Las Palmas
Real Club de Golf de Las Palmas Bandama
Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf 4
Skroll til toppen