Salobre Hotel Resort & Serenity 

Salobre Golf & Resort ligger idyllisk til på Gran Canaria, kun 10 minutter fra Maspalomas og 30 minutter fra Las Palmas flyplass. Omgitt av vakker natur og spektakulære landskap, tilbyr resortet en perfekt base for en uforglemmelig golfopplevelse.

Overnatting
Med 313 rom i 8 forskjellige stiler, tilbyr Salobre Hotel Resort & Serenity det perfekte rommet for deg og din gruppe. Hvert rom er designet med en moderne middelhavsstil og har fantastisk utsikt over golfbanen og Gran Canaria.

Golf
Spill på to enestående 18-hulls golfbaner, Salobre Old Course og Salobre New Course. Begge baner tilbyr en utfordrende og spennende runde for golfere på alle nivåer. Den gamle banen er en av de eldste på øya og har en rik historie, mens den nye banen tilbyr et mer moderne design og unikt landskap.

Restaurant & Barer
Nyt et utvalg av utsøkte mat- og drikkeopplevelser på Salobre Golf & Resort. Velg mellom tre fantastiske restauranter og barer, hver med sin unike atmosfære og meny. Fra fersk lokal mat til moderne middelhavsmat og avslappende drinker, du finner garantert noe for enhver smak.

Spa og Fritid
Slapp av og la deg fortrylle av Salobre Golf Resort & Spa. Behandlingsmenyen tilbyr et bredt utvalg av avslappende behandlinger for både golfere og "golf-enker". Resortets rolige omgivelser med store kaktuser og vulkanske steiner gir en perfekt setting for å koble av og lade batteriene.

Salobre Hotel Resort & Serenity  fasade

Salobre Hotel Resort & Serenity 

7 netter på Salobre Hotel Resort & Serenity 

7 x frokost & middag

Privat transport fra/til flyplass og hotell

4 golfrunder

Fra NOK 15 990,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Salobre New Course
Salobre New Course fairway
Salobre Old Course
Salobre Old Course fairway

Kunder som har vært på Salobre Hotel Resort & Serenity:

Skroll til toppen