Golf Resort

Salobre Hotel Resort & Serenity 

Salobre Golf & Resort ønsker deg velkommen til en opplevelse der golfreiser får en ny dimensjon. Beliggende innenfor den vakre og imponerende naturen på Gran Canaria, tilbyr feriestedet ikke bare to enestående 18-hulls golfbaner, men også et utvalg av eksklusive fasiliteter og tjenester. Forestill deg en dag tilbrakt på gresset, omgitt av spektakulært landskap, etterfulgt av avslapning på Be Aloe Wellness Center eller en smakfull opplevelse i de eksklusive restaurantene. På Salobre er ikke golf bare et spill; det er en fullstendig og uforglemmelig opplevelse.

Salobre Old Course

The Old Course ble åpnet i 1999 og er en av de mest tradisjonsrike og populære banene på øya. Designet av Roland Favré, har denne PAR 71, 18-hulls banen blitt anerkjent for å være vertskap for viktige turneringer som den spanske PGA i 2006 og det spanske senior- og damemesterskapet i 2001. Den gamle banen er en av de eldste banene på øya og passer for spillere på alle ferdighetsnivåer. Tee-steder med ulik høyde, rikelig med plass og små greener er dens særpreg. Det legges spesiell vekt på PAR 3-hullene for deres utfordrende og karakteristiske natur, spesielt det 11. hullet, på grunn av vanskelighetsgraden og de steinete omgivelsene.

Salobre New Course

The New Course ble bygget i 2008 og fikk nye tee-steder i 2018.  Banen  har gjennomgått en utvikling de siste årene og er designet av Ron Kirby. I oktober 2022 startet den første fasen av gjenåpningen av banen. Ifølge mesterplanen til David Williams, en erfaren golfbanearkitekt og kjent i Europa, ble 9 hull av den nye banen gjenåpnet (hull 1-3 og 13-18) med PAR 36. Disse kan kombineres med den gamle banen for å tilby tre ulike golfkretser. De forventede forbedringene vil gi en bedre helhetsopplevelse og en mer utfordrende runde for erfarne golfspillere. Den nye banen vil overraske spillere som er på utkikk etter en ny opplevelse grunnet sitt spesielle design og unike landskap. Banen er teknisk og krevende og har likheter med en linksbane på grunn av sitt naturlige og mindre tilgjorte miljø. Selv om noen av slagene er krevende, kompenseres dette av korte hull hvor en god strategi kan gi utmerkede resultater.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Salobre Hotel Resort & Serenity 

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt Deluxe rom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Salobre New Course
Salobre New Course fairway
Salobre Old Course
Salobre Old Course fairway

Gjennomsnittstemperatur på Gran Canaria

Skroll til toppen