Golf Resort

Cullinan Belek

✓ All inclusive

Med ypperlig beliggenhet på Beleks middelhavskyst ligger Cullinan Belek Resort Hotel. For golfere på Tyrkia-ferie tilbyr hotellet alt man kan forvente fra denne fantastiske golfregionen.

5-stjerners luksus, endeløse fritidsfasiliteter og all inclusive er standarden i Belek, og Cullinan Belek passer perfekt inn. Hotellet tilbyr et mangfold av fasiliteter og restauranter på stedet, i tillegg til enkel tilgang til golfbaner som Cullinan Links (tidligere Titanic Golf Club), Antalya Golf Club og The National Golf Club, den første internasjonalt anerkjente banen i Belek.

Cullinan Belek har hele 600 rom, alt fra Superior rom med golfutsikt til rom med havutsikt, swim-up rom, familieleiligheter og eksklusive villaer. Alle rommene er ypperlig utstyrt, med fasiliteter som smart styring av rommet og toalettartikler fra Bvlgari. Uansett dine behov, vil utvalget av rom på Cullinan Belek sørge for at du finner det perfekte stedet å bo på din golfreise i Tyrkia.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Cullinan Belek

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Cullinan Links Golf Club
Cullinan Links Golf Club 8

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen