Kaya Belek Hotel

✓ All inclusive

Overgi deg til den forlokkende idyllen på Kaya Belek, som lover en fantastisk golfreise med sine moderne rom, nydelig havutsikt, frodige greener, super service, en slående strand og golfbaner – alt dette kan du nyte i det perfekte middelhavsklimaet.

Beliggenhet
Det nylig renoverte Kaya Belek Hotel ligger kun en kort spasertur fra første tee på Kaya Palazzo Golf Club. Resorten befinner seg i Belek, 45 minutters kjøretur fra Antalya flyplass.

Overnatting
De moderne rommene er innredet i myke farger og tilbyr et hyggelig opphold. Romalternativene på resorten består av standardrom og suiter, alle beliggende i hovedbygningen med utsikt mot enten skogen eller havet. Alle rommene er utstyrt med LCD-TV, telefon, safe, minibar, hårføner og toalettartikler for å dekke dine behov under hele oppholdet.

Golf
Gjester har direkte tilgang til Kaya Palazzo Golf Club, designet av David Jones, som ligger like i nærheten og består av totalt 18 hull. Restauranten i klubbhuset på Kaya Palazzo Golf Club tilbyr all inclusive-konsept for golfere som har reservert starttid i løpet av dagen. Resorten ligger også i nærheten av 13 andre populære golfbaner i Belek, noe som gir en fantastisk golfferie.

Restaurant & Barer
Hovedrestauranten serverer frokost, lunsj og middag hele året. Ønsker du en mer personlig service, kan du besøke à la carte-restaurantene på resorten som tilbyr deilige retter. Italienske, asiatiske og tyrkiske restauranter serverer unike smaker i trivelige omgivelser året rundt.

Utvalget av alkoholholdige og alkoholfrie drikker er inkludert i resortens all inclusive-konsept. Lobbybaren er åpen 24 timer i døgnet, året rundt, og tilbyr ulike drinker, inkludert noen premium-merker.

Spa & Fritid
I spa- og velværesenteret finner du et bredt utvalg av tradisjonelle massasjer og behandlinger for en fornyende opplevelse. Skjem bort deg selv med et tradisjonelt tyrkisk bad, badstue, damprom og boblebad. De mange aktivitetene som tilbys vil underholde deg hele tiden; inkludert tennis, basketball, volleyball, fotball, håndball, bordtennis, biljard, sykling, step, vanngymnastikk, magedans kurs, vannsport og mer.

Kaya Belek Hotel 2

Kaya Belek Hotel

7 netter på Kaya Belek Hotel

All-inclusive

Privat transport fra/til flyplass og hotell

3 golfrunder

Golf shuttle

Fra NOK 7 490,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Kaya Palazzo Golf Course
Kaya Palazzo Golf Course 1

Kunder som har besøkt dette hotellet:

Skroll til toppen