Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

✓ All inclusive

Denne 5-stjerners luksusresorten tilbyr all-inclusive service av høy kvalitet, og har alt du trenger for en førsteklasses golf ferieopplevelse gjennom hele oppholdet.

Beliggenhet
Cornelia Diamond ligger i Belek, Tyrkia, kun 45 km fra Antalya by og 23 km fra Antalya flyplass.

Resorten har en sentral beliggenhet med enkel tilgang til Faldo-banen på Cornelia Golf Club, i tillegg til noen av områdets mest attraktive baner. Cornelia Diamond Golf Resort ligger midt i hjertet av Belek, og har tilgang til de andre populære banene i området, noe som gjør den til en av golfspillernes toppfavoritter.

Overnatting
De elegante rommene på resortet spenner seg fra standardrom til familierom, suiter og villaer for å passe for alle behov. Alle er utstyrt med LCD-TV, telefon, internett, safe, aircondition, minibar, fasiliteter for te og kaffe, hårføner, badekar og dusj, baderomskappe og tøfler.

Det moderne interiøret opplyst av levende farger, romslige og elegante rom, flere daglige aktiviteter og mer finnes på resortet for at du skal få maksimalt ut av oppholdet.

Golf
Gjester får direkte tilgang til Cornelia Golf Club som ligger tvers over gaten for resortet. Spill på den vakre Nick Faldo Championship Golf Course. Cornelia Golf Club ligger en 10-minutters spasertur nedover veien fra Cornelia Diamond og har tre fantastiske 9-hulls sløyfer - Faldo King, Faldo Queen og Faldo Prince. Ønsker du å spille et annet sted er Belek full av fantastiske golfbaner som alle ligger i kort reiseavstand fra Cornelia Diamond Hotel.

Restaurant & Barer
Frokost, lunsj og middag serveres i Diamond Restaurant hele året. For de som søker spesifikke smaker, vil feriestedets 6 à la carte-restauranter overgå forventningene dine.

Her finner du Middelhavsmat kombinert med fantastisk bassengutsikt på The Sapore, autentiskt tyrkisk kjøkken på Sumach og smaker fra Det fjerne østen på Tai Pen.

All-inclusive-konseptet på resortet dekker et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker tilgjengelig i de mange barer på resortet.

Spa & Fritid
Crassula SPA tilbyr luksustjenester for en unik spaopplevelse. Her kan du skjemme bort kropp og sjel med avslappende behandlinger i det tradisjonelle tyrkiske badet, forskjellige typer badstuer, behandlings- og massasjesuiter, damprom og et tropisk jacuzzi.

Dette feriestedet tilbyr et stort utvalg av aktiviteter for alle i familien. Det tilbys kurs i dans, zumba, yoga, pilates, aerobic for å hjelpe deg å holde deg i form mens du har det gøy.

Diamond Golf Resort & Spa 1

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

7 netter på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

All-inclusive

Privat transport fra/til flyplass og hotell

3 golfrunder

Golf shuttle

Fra NOK 11 150,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Cornelia Faldo Golf Course
HOLE 5 WALL.jpg
Skroll til toppen