Golf Resort

Ona Las Lomas Village La Manga Resort

Når det gjelder en minneverdig ferie i en avslappende atmosfære med et bredt utvalg av fasiliteter, er Ona Las Lomas Village det ideelle valget. Beliggende i La Manga del Mar Menor, Murcia, tilbyr denne golfresorten en rekke tjenester og fasiliteter som vil gjøre oppholdet ditt uforglemmelig.

Ona Las Lomas Village gir en fullstendig og minneverdig opplevelse for hele familien. Fra sine romslige, velutstyrte familieleiligheter til førsteklasses tjenester og fasiliteter, er denne golfresorten i La Manga del Mar Menor det perfekte stedet å slappe av, ha det moro og skape uforglemmelige minner.

Med tre mesterskaps golfbaner, flere restauranter og et utvalg av sports- og fritidsfasiliteter for gjester i alle aldre, har dette feriestedet i La Manga noe for alle.

Real golf La Manga Club har tre championship baner – Nord, Sør og Vest. Hver av dem varierer i vanskelighetsgrad og tilbyr en unik utfordring for golfere på alle ferdighetsnivåer. Kvaliteten på de tre golfbanene ved Real Club La Manga er et fantastisk tillegg til et allerede utmerket feriested og legger til rette for en enestående golfferie i Spania.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Ona Las Lomas Village La Manga Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 studio-leilighet. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

La Manga Club, South Course
La Manga Club South Course
La Manga Club, North Course
La Manga Club North Course Hull 17
La Manga Club, West Course
La Manga Club West Course Hull 6
Hacienda del Alamo Golf Course
golfreiser murcia, Ona Hacienda del Álamo, klubbhus
Mar Menor Golf Course
golfreiser, mar menor golf course, hull 4
Saurines Golf Course
golfreiser, murcia, saurines golf course

Gjennomsnittstemperatur i Murcia

Skroll til toppen