La Manga Club, South Course

Real golf La Manga Club

På La Manga Club finnes det tre mesterskaps golfbaner. North Course er den enkleste av de tre banene og er ideell for spillere med høyt til middels handikap. Den lengre og vannfylte South Course, og den strammere skogkledde West Course, er en virkelig prøve for erfarne spillere.

18-hull | Par-73 | 6 398 meter.

Banen er opprinnelig designet av Robert Putman og modifisert av Arnold Palmer og i 2004 ble det foretatt en fullsteding oppussing av La Manga Club South Course. De viktigste endringene inkluderer tilføyelse av vannhindre, treplanting og grønne endringer, som gjør South Course til en større utfordring for kravstore golfere.

Banen ligger i midten av dalen og har brede fairways omkranset av palmer, flere strategisk plasserte bunkere og mange utfordrende vannhindre. Den første ni-hulls delen er sannsynligvis den tøffeste, med to par-3-hull som måler over 215 meter og noen skremmende par-4-hull, mange av dem krever nøyaktige drives mellom innsjøer og bunkere.

Play Video

La Manga Club, South Course

Velg hotell eller resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa 1
Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa
Ona Las Lomas Village utsikt over golfbanen
Ona Las Lomas Village La Manga Resort

Gjennomsnittstemperatur i Murcia

Skroll til toppen