Golf Resort

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa er et fantastisk femstjerners hotell og golfresort som ligger i Murcia, Spania. Med 192 fullt utstyrte rom, uslåelig service og et fantastisk utvalg av fasiliteter, er La Manga Club perfekt for alle som ønsker å spille golf i Spania. I 2019 ble La Manga Club kåret til "Europe's Leading Sports Resort", noe som ytterligere understreker deres gode rykte innen golfverdenen.

Real Golf La Manga Club har tre mesterskapsbaner som hver tilbyr en ny og spennende utfordring. Nordbanen er den mest avslappede og litt kortere av de tre, mens den trekantede Vestbanen byr på en real test. Sørbanen, omdesignet i 2005 av Arnold Palmer, kan vise seg å være en betydelig utfordring med sine strategisk plasserte vannhinder. Det renoverte klubbhuset tilbyr også en sportsbar og en fantastisk takterrasse med utsikt over Nordbanen og golfakademiet, det perfekte stedet for en kald drink etter runden.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

La Manga Club, South Course
La Manga Club South Course
La Manga Club, North Course
La Manga Club North Course Hull 17
La Manga Club, West Course
La Manga Club West Course Hull 6

Gjennomsnittstemperatur i Murcia

Skroll til toppen