La Manga Club, West Course

Real golf La Manga Club

La Manga Golf Club kan skryte av av tre fantastiske golfbaner, South Course, North Course og West Course. Den mest krevende banen er South Course, som er en mesterskapsbane med lange hull og mange vannhindre. North Course er kortere, bredere og ideell for den første runden. West Course krever presise slag, med smale fairwayer beskyttet av trær og raviner. 

La Manga Club West Course krever en annen tilnærming enn de to andre banene - fairwayene er smale og små daler er listig plassert for å fange golferne. Blindsoner og hyppige endringer i høyden gjør dette til en ideell utfordring for de mer taktiske golferne. De første 9 hullene krever nøyaktige utslag på grunn av de smale fairwayene - men dette endrer seg på de siste ni, da fairwayene er åpne med flere åser.

For å legge til spenning er utsikten mens du spiller denne banen fantastisk og par-3-hullene er virkelig minneverdige. Det 18. hullet er en flott avslutning på golfbanen. Det høyt hevede utslagsstedet har fantastisk utsikt over feriestedet og Murcia.

Play Video

La Manga Club, West Course

Velg hotell eller resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa 1
Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa
Ona Las Lomas Village utsikt over golfbanen
Ona Las Lomas Village La Manga Resort

Gjennomsnittstemperatur i Murcia

Skroll til toppen