Golf Resort

Gloria Verde Resort

✓ All inclusive

År etter år vender gjester tilbake til denne oasen av luksus og service, begeistret over den fantastiske beliggenheten bare meter fra Gloria Old Golf Course, Gloria New Golf Course og den populære 9-hullsbanen Gloria Verde Golf Course.

På Gloria Verde Resort mangler det aldri noe å gjøre. La deg friste av det store spaet med et bredt utvalg av behandlingsrom, slapp av ved et av de to store svømmebassengene med god plass til solsenger, eller nyt en deilig middag på en av de to à la carte-restaurantene (fransk og italiensk) som er inkludert i din all inclusive golfreise.

Golfentusiaster vil elske beliggenheten til Gloria Verde Resort. I tillegg til de tre banene på resorten, har du også kort vei til andre populære golfbaner i Tyrkia, inkludert Montgomerie Maxx Royal og Cornelia Golf Club. Uansett om du ønsker å spille på flere baner eller bare nyte en avslappende golfferie, er Gloria Verde Resort det perfekte valget.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Gloria Verde Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Gloria New Course
Gloria New Course 2
Gloria Old Course
Gloria Old Course 8
Gloria Verde Course
Gloria Verde Course 4

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen