Gloria New Course

Gloria Golf Club

Gloria New Course er en av Tyrkias mest ettertraktede golfbaner, og med god grunn. Banen ligger bare et steinkast fra Gloria Verde Resort og slynger seg elegant gjennom et landskap preget av majestetiske pinjetrær, bølgende fairways og glitrende vannforekomster.

Hver runde på Gloria New Course byr på unike utfordringer og spennende øyeblikk. Det 17. hullet, med sin green plassert på en øy, er et høydepunkt som garantert vil sette hjertet ditt i bankende tempo. Med sine knappe 165 meter fra bakerste utslag er dette et hull med høy risiko og potensiell høy belønning, og som garantert vil sette et varig preg på runden din.

Gloria New Course er en par 72-bane som strekker seg over 6942 meter fra de hvite utslagene. Dette gir en solid utfordring for erfarne golfere, men de fremste utslagene gjør banen tilgjengelig for spillere på alle nivåer. Gjennom årene har banen hatt gleden av å være vertskap for en rekke prestisjefylte turneringer, både på amatør- og profesjonelt nivå. Blant de berømte golfere som har satt sine fotspor på Gloria New Course er legender som John Daly, Darren Clarke og Sam Torrance.

Uansett om du er en erfaren golfveteran eller en nybegynner på jakt etter en spennende utfordring, er Gloria New Golf Course et must-besøk. Her venter en uforglemmelig golfopplevelse i et idyllisk landskap, krydret med en dose adrenalin og mestringsfølelse.

Overnatting

Gloria Golf Resort 13
Gloria Golf Resort
Gloria Serenity Resort 1
Gloria Serenity Resort
Gloria Verde Resort 1
Gloria Verde Resort
Skroll til toppen