Gloria Golf Resort

✓ All inclusive

På Gloria Golf Resort kan du oppleve luksus og natur i perfekt harmoni. De moderne rommene med fargerike detaljer på veggene, deilige internasjonale retter, et bredt utvalg av underholdning, innbydende bassengområder både inne og ute, og eksklusiv service over hele resortet vil sørge for en fantastisk golfreise.

Beliggenhet
Gloria ligger i utkanten av den populære feriebyen Belek på Tyrkias solrike sørvestkyst. Dette stedet tilbyr en fantastisk kombinasjon av golf, strender og resortluksus, alt kun 40 minutter fra Antalya flyplass.

Overnatting
Omringet av frodige greener tilbyr alle rom på resortet, fra standardrom til suiter og villaer, en spesiell naturopplevelse. Her kan du høre fuglesang og kjenne den friske duften av furutrær. Noen av rommene ligger i hovedbygningen, mens andre har egne områder innenfor hotellområdet. Alle rommene er utstyrt med LCD-TV, telefon, minibar, internett, safe, fasiliteter for te og kaffe, hårføner, baderomskappe og tøfler, samt toalettartikler.

Golf
Opplev direkte tilgang til Gloria Golf Club, som byr på tre fanstastiske golfbaner. Velg mellom New Course, Old Course eller Verde Course. For en komplett golfreise kan du spille på alle tre! Gloria Golf Resort har vært i front for den spektakulære fremveksten av Belek som et golfparadis, hovedsakelig på grunn av de to fantastiske mesterskapsbanene. Old Course snor seg mellom syv innsjøer og gir en spennende runde. New Course et annet mesterverk for Gloria, spill med utsikt mot de episke Taurus-fjellene.

Restaurant & Barer
Frokost, lunsj og middag serveres i to hovedrestauranter, Anatolia og Mosaique, begge med sine egne unike og kreative konsepter. Hver kveld tilbys kjøkken fra hele verden i Anatolia Restaurant. Mosaique Restaurant, som ligger ved siden av Anatolia Restaurant, tilbyr kunstneriske og kreative retter. Et bredt utvalg av drikker med og uten alkohol er inkludert i all-inclusive-konseptet på resortet.

Spa & Fritid
Slapp av i La Source Spa. Her venter forskjellige massasjer, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger på deg. Det tradisjonelle tyrkiske badet, badstuer, dampbad og innendørsbasseng kan brukes gratis av gjester som ønsker å pleie kroppen etter en lang dag på golfbanen.

Gloria Hotels & Resorts-gruppen tilbyr et stort utvalg av underholdning for alle hele året, med det mest imponerende utvalget om sommeren.

Gloria Golf Resort 13

Gloria Golf Resort

7 netter på Gloria Golf Resort

All-inclusive

Privat transport fra/til flyplass og hotell

3 golfrunder

Golf shuttle

Fra NOK 21 260,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Gloria New Course
Gloria New Course 2
Gloria Old Course
Gloria Old Course 8
Gloria Verde Course
Gloria Verde Course 4
Skroll til toppen