Golf Resort

Gloria Golf Resort

✓ All inclusive

Opplev en uforglemmelig golfferie på Gloria Golf Resort, et 5-stjerners paradis der komfort og naturskjønnhet smelter sammen på en elegant måte.

Moderne rom med fargerike detaljer, deilige retter fra hele verden, et bredt utvalg av underholdningsmuligheter, innbydende bassenger både innendørs og utendørs, og enestående service over hele resorten sørger for en uforglemmelig opplevelse.

Gloria ligger idyllisk til i utkanten av Belek, et populært feriested på Tyrkias solfylte sørvestkyst. Bare 40 minutter fra Antalya flyplass kan du nyte en perfekt kombinasjon av golf, bading og luksuriøs resortkomfort.

Velg mellom komfortable standardrom, romslige suiter eller luksuriøse villaer. Alle rommene er omgitt av frodige grøntområder og tilbyr en unik naturopplevelse. Du kan høre fuglene synge og kjenne den friske duften av furutrær. Noen av rommene ligger i hovedbygningen, mens andre har separate områder på resortens område. Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som LCD-TV, telefon, minibar, internett, safe, te- og kaffefasiliteter, hårføner, morgenkåpe og tøfler, og toalettartikler.

Gloria Golf Resort er et eldorado for golfentusiaster. Med direkte tilgang til Gloria Golf Club, kan du velge mellom tre prestisjefylte golfbaner: New Course, Old Course og Verde Course. Spill én, to eller alle tre for en uforglemmelig golfferie i vakre omgivelser.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Gloria Golf Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Gloria New Course
Gloria New Course 2
Gloria Old Course
Gloria Old Course 8
Gloria Verde Course
Gloria Verde Course 4

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen