Golf Resort

Regnum Carya

✓ All inclusive

Regnum Carya ligger vakkert til på den tyrkiske kysten, med utsikt over hvite sandstrender og det glitrende Middelhavet. Her får du en perfekt kombinasjon av naturlig skjønnhet og luksuriøs komfort.

Regnum Carya er en av de fremste golfresortene i Belek, og mesterskapsbanen Carya Golf Course anses for å være den beste golfbanen i Tyrkia. Som et bevis på golfbanens kvalitet har Carya vært vertskap for Turkish Airlines 3 ganger, en av de mest prestisjetunge turneringene på European Tour.

Dette all-inclusive paradiset ligger mindre enn 30 minutter fra Antalya internasjonale lufthavn, perfekt plassert mellom golfklubben og stranden. De romslige og moderne rommene på Regnum Carya er førsteklasse og tilbyr all den komforten du kan forvente av et 5-stjerners all-inclusive resort. Her har du mange måter å slappe av på, inkludert innendørs- og utendørsbassenger, et luksuriøst spa-senter, en privat strand og mange flere fritidsaktiviteter.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Regnum Carya

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Carya Golf Club
Carya Golf Club 2
National Golf Club
National Golf Club 1

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen