Carya Golf Club

Regnum Carya

Carya Golf Club, skapt av den legendariske golfbanearkitekten Peter Thompson, fem ganger vinner av Open Championship, skiller seg ut som den eneste golfbanen i Belek-området inspirert av den biriske skogsbane-stilen. Den unike banen tilbyr en autentisk mesterskapsopplevelse, og selv om det typisk middelhavske klimaet preger banen, vil du finne elementer som lyngkledde bunkere og majestetiske furutrær som gir erfarne golfere som har spilt de berømte skogsbanene i Surrey en varm følelse av gjenkjennelse.

Par-72 banen strekker seg over 6571 meter fra de bakerste utslagsstedene. Med omfattende bunkere og fairways omgitt av ruvende furutrær gir den selv de mest erfarne spillerne en god utfordring. Fem sett med utslagssteder per hull gjør banen spillbar for golfere på alle ferdighetsnivåer. Til tross for at den åpnet så sent som i november 2008, har Carya raskt etablert seg som en av de mest ettertraktede golfbanene i Belek-området.

Carya Golf Club er Europas første og eneste 18-hulls golfbane med flombelysning. Dette unike tilbudet gir deg muligheten til å spille golf om kvelden under behagelige lysforhold, og nyte den varme luften på Tyrkias golfkyst.

Vi husker alle den spennende Turkish Airlines Open som ble arrangert på den vakre Regnum Carya-banen i 2016. Gratulerer til Thorbjørn Olesen som sikret seg sin fjerde seier på European Tour på Regnum Carya med en imponerende score på 20 under par. Det uvanlige utslagsstedet på det 16. hullet, inspirert av en takvilla, skapte mye engasjement og er et av banens mest ikoniske hull.

På Regnum Carya Golf Club går du i fotsporene til de beste golferne på European Tour!

Play Video

Carya Golf Club

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Regnum Carya 8
Regnum Carya

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen