Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort

✓ All inclusive

Maxx Royal Belek Golf Resort tilbyr en uforglemmelig ferieopplevelse preget av luksus. Med sine vakkert designede suiter og villaer, enestående utsikt og service i toppklasse, sørger dette feriestedet for et komfortabelt og minneverdig opphold.

Gjester kan velge mellom romslige suiter og familiesuiter med basseng- eller sjøutsikt. Omringet av fredelig natur i et middelhavsmiljø tilbyr Maxx Royal et fristed fra hverdagens stress. Uansett om du ønsker å bade eller slappe av kan du velge mellom feriestedets utendørs- og innendørsbassenger i forskjellige størrelser.

Maxx Royal tilbyr en unik og integrert luksusgolf-ferieopplevelse i hjertet av Belek. Bare 30 minutter fra Antalya flyplass har du enkel tilgang til andre mesterskapsbaner i området. Hotellet er designet for å gi en fullstendig nytelsesrik opplevelse, og drives på en ultra all inclusive-basis. Maxx Royal er det perfekte valget for en luksusgolfferie i Belek.

Med en beliggenhet midt i en 400 000 m2 stor eiendom, bare noen få minutter fra Belek sentrum, er Maxx Royal et eksklusivt resort som tilbyr ledende luksusgolf- og fritidspakker. Hotellet drives på en ultra all inclusive-basis, med førsteklasses service og fasiliteter.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Maxx Royal Belek Golf Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Montgomerie Maxx Royal Golf Course
Montgomerie Maxx Royal Golf Course 1

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen