Sueno Hotels Golf Belek

✓ All Inclusive

I hjertet av Belek ligger Sueno Golf Hotell, som tilbyr en fantastisk golf ferie med direkte tilgang til Sueno Golf Club med to 18-hulls mesterskapsbaner.

Beliggenhet
Resorten ligger i Belek sentrum, og med sin direkte adkomst til Sueno Golf Club med to 18-hulls mesterskapsbaner, er den perfekt for en golfreise. Sueno Golf Belek ligger nær stranden i Belek, og kun 45 minutter fra Antalya internasjonale flyplass.

Overnatting
Resorten har rom og suiter innredet med elegant design. Alle rommene har en fantastisk utsikt, enten mot det frodige landskapet rundt eller de flotte golfbanene med duften av furutrær. Rommene er utstyrt med fasiliteter man kan forvente av et 5-stjerners hotell, som flatskjerm-TV, telefon, internett, minibar, safe, toalettartikler, badekåper og tøfler.

Golf
Golfere inviteres til å spille på to profesjonelle golfbaner som ligger på Sueno Golf Club. Gjester på Sueno Golf Belek har direkte tilgang til de profesjonelle Pines og Dunes Golf Courses. Omgi deg med golf, da resortet ligger i nærheten av 12 andre populære golfbaner i Belek, noe som gir en uforglemmelig golf ferie.

Restaurant & Barer
Albatros Restaurant serverer frokost, lunsj og middag hele året. Utforsk fantastiske smaker fra det tyrkiske og internasjonale kjøkkenet på forskjellige restauranter året rundt. Alle ligger i Sueno Deluxe og er unikt innredet med egne temaer. Her finner du italienske, asiatiske, meksikanske, sjømat- og tyrkiske à la carte-restauranter med særegne menyer fra dyktige kokker.

Et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer er inkludert i all inclusive-pakken, alle fra kjente internasjonale merkevarer.

Det bør nevnes at Sueno Golf og Sueno Deluxe er et fellesanlegg, og konseptet inkluderer fasiliteter fra begge hotellene. Birdie Bar (Bistro Bar som tilhører Sueno Golf Club) er inkludert i all inclusive-systemet for gjester på begge hotellene, og det kreves ingen transfer mellom anleggene.

Spa & Fritid
Her finner du det tradisjonelle tyrkiske badet, badstue, damprom, innendørsbasseng og treningssenter for en komplett opplevelse. Gjester på Sueno Golf Belek kan bruke alle fasilitetene på Sueno Deluxe hele året. Dette inkluderer et showcenter med fantastiske forestillinger, daglige aktiviteter som Pilates, bordtennis, boccia, dart og aktiviteter som nordisk gange, terrengsykkelturer, tennis og fotball.

Sueno Hotels Golf Belek 1

Sueno Hotels Golf Belek

7 netter på Sueno Hotels Golf Belek

All-inclusive

Privat transport fra/til flyplass og hotell

3 golfrunder

Golf shuttle

Fra NOK 9 730,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Dunes Golf Course
Dunes Golf Course 1
Pines Course
Pines Course 1
Skroll til toppen