Golf Resort

Ona Mar Menor Golf Resort & Spa

ONA Mar Menor ligger i den vakre regionen Murcia langs den sørøstlige kysten av Spania. Med en utrolig mesterskapsgolfbane designet av de legendariske Jack Nicklaus og Dave Thomas, er Mar Menor uten tvil et av Spanias ledende golfresorter. I tillegg til golfbanen på stedet, kan gjester også spille på Saurines de La Torre og Hacienda del Alamo, slik at golfere på alle nivåer kan nyte de plettfrie fairways på det som lover å bli en golfreise å huske.

Det er ikke bare kvaliteten på golfanleggene som gjør Mar Menor til et flott sted å bo. 5-stjerners hotellet er et av de beste overnattingsalternativene i regionen og ligger bare en time fra Alicante flyplass. Flere av de luksuriøse rommene har utsikt over den fantastiske Mar Menor-banen.

Resorten er regnet som en av landets beste allround-feriedestinasjoner og på Mar Menor har alle noe å glede seg over, under oppholdet.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Ona Mar Menor Golf Resort & Spa

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Hacienda del Alamo Golf Course
golfreiser murcia, Ona Hacienda del Álamo, klubbhus
Mar Menor Golf Course
golfreiser, mar menor golf course, hull 4
Saurines Golf Course
golfreiser, murcia, saurines golf course

Gjennomsnittstemperatur i Murcia

Skroll til toppen