Ona Mar Menor Golf Resort & Spa

ONA Mar Menor Golf & Spa Resort ligger idyllisk til i den vakre regionen Murcia, langs Spanias sørøstlige kyst. Med en mesterskapsgolfbane designet av Jack Nicklaus og Dave Thomas, et 5-stjerners hotell og et eksklusivt spa, er dette et perfekt sted for en luksuriøs og avslappende ferie.

Beliggenhet
ONA Mar Menor ligger bare en time fra Alicante flyplass, og tilbyr enkel tilgang til regionens mange attraksjoner. Den sjarmerende landsbyen Torre Pacheco ligger i nærheten, og den vakre Mar Menor-lagunen gir en fantastisk bakgrunn for resortet.

Overnatting
De 64 vakkert innredede rommene og suitene på Caleia Mar Menor tilbyr komfort med luksus i fokus. Med panoramautsikt over golfbanen, hydroterapibad, LCD-TV og høyhastighetsinternett, er alt lagt til rette for et behagelig opphold.

Golf
ONA Mar Menor er et paradis for golfere. Den 18-hulls mesterskapsbanen, designet av Jack Nicklaus og Dave Thomas, er en utfordring for spillere på alle nivåer. I tillegg kan gjester spille på Saurines de La Torre og Hacienda del Alamo banene i nærheten.

Restaurant & Barer
ONA Mar Menor tilbyr et bredt utvalg av spisemuligheter. Den stilige restauranten serverer utsøkt murciansk og middelhavsmat, mens bassengbaren og grillen tilbyr et uformelt sted for en forfriskende øl eller en lett matbit.

Spa og Fritid
Resortets eksklusive spa-anlegg er et fristed for avslapning. Her kan du nyte stemningsfull musikk, et bredt utvalg av signaturbehandlinger, holistiske terapier, toppmoderne treningssentre, zen-studio, avslapningsområder, varmeopplevelser, hydroterapi, vitalitetsbassenger og et stort svømmebasseng. Varmesteinmassasje og intensive ansiktsbehandlinger er blant de populære signaturbehandlingene.

I tillegg til golf og spa, tilbyr ONA Mar Menor et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, inkludert svømming, tennis, sykling og fotturer. Den vakre omgivelsen gir også muligheter for å utforske regionens natur og kultur.

Ona Mar Menor Golf Resort & Spa

7 netter på Ona Mar Menor Golf Resort & Spa

7 x frokost

4 golfrunder

Fra NOK 7 930,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Hacienda del Alamo Golf Course
golfreiser murcia, Ona Hacienda del Álamo, klubbhus
Mar Menor Golf Course
golfreiser, mar menor golf course, hull 4
Saurines Golf Course
golfreiser, murcia, saurines golf course

Kunder som har vært på Ona Mar Menor Golf Resort & Spa:

Skroll til toppen