Golf Resort

Kaya Palazzo Golf Resort

✓ All inclusive

Denne femstjerners all inclusive-resorten i Belek tilbyr en uforglemmelig opplevelse med sin luksuriøse atmosfære, førsteklasses service og et bredt utvalg av fasiliteter.

Kaya Palazzo Golf Resort ligger idyllisk til ved Middelhavet, omgitt av frodige landskap og med en fantastisk utsikt over havet. Resorten ligger bare 45 minutters kjøring fra Antalya flyplass, noe som gjør den til et perfekt valg for en avslappende ferie.

Resorten tilbyr et bredt utvalg av romslige og elegant innredede rom og suiter, alle utstyrt med moderne bekvemmeligheter for å sikre et komfortabelt opphold. Du kan velge mellom rom i hovedbygningen med en fantastisk utsikt over havet, eller suiter og villaer med privat terrasse eller basseng.

For golfentusiaster tilbyr Kaya Palazzo Golf Resort direkte tilgang til den prisvinnende Kaya Palazzo Golf Club, designet av den anerkjente golfbanearkitekten David Jones. Banen har 18 hull og tilbyr en utfordrende og spennende runde for golfere på alle nivåer.

Resorten har et bredt utvalg av restauranter og barer som tilbyr et variert utvalg av internasjonale og lokale retter. Du kan velge mellom à la carte restauranter med gourmetmat, buffeter med et bredt utvalg av retter, eller en avslappet atmosfære på en av de mange barene.

For de som ønsker å slappe av og lade batteriene, tilbyr Kaya Palazzo Golf Resort et omfattende spa og velværesenter. Her kan du nyte en rekke forskjellige behandlinger, inkludert massasjer, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Du kan også besøke det tyrkiske badet, badstuen eller boblebadet for å koble av og finne roen.

Resorten tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og underholdning for gjester i alle aldre. Du kan bade i et av de mange bassengene, delta i vannsportaktiviteter, trene på treningssenteret, eller se et av de mange showene og forestillingene som arrangeres på resorten.

Kaya Palazzo Golf Resort er det perfekte stedet for en luksuriøs og uforglemmelig ferie i Belek.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Kaya Palazzo Golf Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Kaya Palazzo Golf Course
Kaya Palazzo Golf Course 1

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen