Algarve

Algarve

Algarvekysten i Portugal er en av verdens mest populære destinasjoner for en golfreise. Her finner du over 40 golfbaner, alle av høy kvalitet og designet av verdenskjente arkitekter.

Klimaet er perfekt for golf. Det er mildt året rundt, med gjennomsnittstemperaturer på mellom 15 og 25 grader celsius. Dette gjør at du kan spille golf året rundt, uten å bekymre deg for dårlig vær.

Golfbanene i Algarve er også svært varierte. Du finner baner som ligger ved kysten, med utsikt over Atlanterhavet, baner som ligger i fjellområder, med frodige omgivelser, og baner som er designet for å utfordre selv de mest erfarne golfspillerne.

Uansett hvilket nivå du er på, vil du finne en golfbane i Algarve som passer for deg. Det finnes baner som er designet for nybegynnere, baner som er designet for middels erfarne golfspillere, og baner som er designet for profesjonelle golfspillere.

I tillegg til golf, har Algarvekysten mye annet å tilby. Du kan nyte sol og bad på en av de mange vakre strendene, utforske den historiske byen Faro, eller besøke en av de mange små landsbyene i området.

Bestill nå

Få rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling i opptil 60 måneder.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen