Golf Resort

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort ligger ved fjellkjeden Monchique i Silves i Algarve, Portugal, en kort kjøretur fra kysten. Resortet tilbyr et utvalg av moderne leiligheter og villaer, og har to av de mest prestisjetunge golfbanene i Algarve, designet av respekterte golfarkitekter.

Amendoeira Golf Resort tilbyr to 18-hullers mesterskapsbaner designet av to verdenskjente golfarkitekter. Faldo-banen er utfordrende og krever presisjon og strategisk spill for å oppnå en god score. O'Connor-banen, som ligger i et frodig dalføre, gir en følelse av oase med små vannelementer og store innsjøer som kan utfordre selv de mest erfarne golferne. Begge banene er oversett av Amendoeira Resort Clubhouse, som tilbyr fantastisk utsikt over omgivelsene. Resortet har også flere toppmoderne treningsfasiliteter.

Amendoeira Golf Resort tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, fra moderne to-roms leiligheter med to bad til romslige villaer med tre, fire eller fem soverom. Alle leilighetene og villaene er utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, stor stue, aircondition, satellitt-TV, DVD-spiller, hårføner, gratis Wi-Fi, garasje eller carport og utendørsmøbler for deilige sommerkvelder.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Amendoeira Golf Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt leilighet med ett soverom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

O’Connor Jnr. Course
O'Connor Jnr. 2
The Faldo Course
Faldo Course 2

Gjennomsnittstemperatur i Albufeira

Skroll til toppen