Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort ligger idyllisk til ved foten av Monchique-fjellkjeden i Silves, Algarve, Portugal. Den korte kjøreturen fra kysten gir en perfekt blanding av golf, sol og bad.

Overnatting
Resortet tilbyr et bredt utvalg av moderne leiligheter og villaer, fra kompakte to-roms til romslige fem-roms. Alle er utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, stue, aircondition, Wi-Fi og utendørsmøbler. Villaer med privat basseng er tilgjengelige for større grupper.

Golf
Amendoeira Golf Resort er et paradis for golfere. De to 18-hulls mesterskapsbanene, Faldo Course og O'Connor Course, er designet av respekterte arkitekter og tilbyr utfordringer for alle nivåer. Treningsfasiliteter og et golfakademi er også tilgjengelig.

Restaurant & Barer
Gjester kan velge mellom selvforsyning i villaene eller et utvalg av restauranter. Clubhouse Restaurant tilbyr frokost, lunsj og middag med fantastisk utsikt over banene. Forfriskninger kan nytes i baren.

Spa og Fritid
I tillegg til to svømmebassenger, tilbyr Amendoeira tennisbaner, fotballbaner, et sportssenter, treningsstudio og en barneklubb. Gjestene kan også dra nytte av fordelaktige priser på VITAL Spa på Vila Vita Parc.

Resortet ligger i nærheten av strender, vannparker, dyreparker, restauranter og supermarkeder. Aktiviteter som båtturer, delfinsafari, sykling og hesteriding er tilgjengelige.

Amendoeira Golf Resort tilbyr en perfekt kombinasjon av golf, sol, bad og fritidsaktiviteter for en uforglemmelig ferie.

Amendoeira Golf Resort

Amendoeira Golf Resort

7 netter på Amendoeira Golf Resort

7 x frokost

5 golfrunder inkl. golf cart (basert på tilgjengelighet)

Fra NOK 10 490,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

O’Connor Jnr. Course
O'Connor Jnr. 2
The Faldo Course
Faldo Course 2
Skroll til toppen