O’Connor Jnr. Course

Amendoeira Golf Resort

På Amendoeira tilbys golfakademi med ulike treningsprogrammer for menn, kvinner og juniorer. Med bruk av 'Trackman'-teknologi vil du få kvalitetsundervisning.

The O'Connor Jnr Course skjuler sin alder. Fantastiske utsiktspunkter, vann og historie smelter sammen for å lage en av de fineste utfordringene på den iberiske halvøya. Du kan velge å bo på stedet på Amendoeira Golf Resort, samt spille Faldo Course, en av de mest prestisjetunge banene i Algarve.

The O'Connor Jnr Course er omgitt av appelsinlunder gjennom en dal full av bekker og vannhinder og måler 6309 meter. Det selvutnevnte "amen corner" og denne svært naturskjønne banen er blant mest ettertraktede i regionen.

The O'Connor Jnr Course tilbyr ikke færre utfordringer enn Faldo Course og krever nøyaktig spill gjennom hele runden. The O'Connor Jnr Course er funnet utfordrende av selv de mest erfarne golferne og holdes i upåklagelig stand hele året rundt. Banen sies å være en av de fineste banene i Algarve

Play Video

O’Connor Jnr. Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Morgado Golf and Country Club eksteriør
NAU Morgado Golf & Country Club
Sao Rafael Atlantico beliggenhet
NAU Sao Rafael Atlantico Hotel
Amendoeira Golf Resort
Amendoeira Golf Resort
Sao Rafael Suites eksteriør
NAU Sao Rafael Suite Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Albufeira

Skroll til toppen