Golf Resort

Monte Rei Golf Resort

Gjennom de bølgende åsene i Øst-Algarve slynger Monte Rei seg uanstrengt i det vakre portugisiske landskapet med en golfbane som har trollbundet golfere fra hele verden. Siden banen åpnet dørene i 2007, har Monte Rei opplevd en enorm popularitet, og Jack Nicklaus' signaturdesign hylles nå som en av de beste layoutene i verden.

Monte Rei Resort ligger bare tre kilometer fra Manta Rota-stranden ved Atlanterhavskysten, kun 50 minutters kjøring fra Faro lufthavn. Den fredfulle atmosfæren tilbyr et herlig avbrekk. Overnatting på Monte Rei er tilgjengelig i flotte Clubhouse Recidences og villaer som ligger ved siden av det spektakulære klubbhuset. Dette gjør Monte Rei til et av de beste golfresortene i Portugal.

I 2022 ble Monte Rei kåret til den beste golfbanen i Portugal og nummer 27 i verden av Golf Digest - en anerkjennelse som taler for seg selv.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Monte Rei Golf Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at fire personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i rekkevilla med to soverom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner på Monte Rei Golf Resort

Monte Rei North Course
Monte Rei North Course 9

Gjennomsnittstemperatur i Tavira

Skroll til toppen