Monte Rei North Course

Monte Rei Golf Resort ligger i hjertet av Østalgarve og er et paradis for golfentusiaster. Den berømte Jack Nicklaus Signature banen strekker seg over 6500 meter fra mesterskapsutslagene, og byr på en spennende og utfordrende runde for spillere på alle nivåer.

Selv om de som slår lengst kan finne god plass på de romslige fairwayene, er det rundt greenene det virkelig teller. Unduleringer og strategisk plasserte bunkere tvinger frem presisjon og finesse for å sikre en god score.

Det 18. hullet, et par-5 på 502 meter, er et perfekt eksempel på banens dramatiske design. En fristende mulighet til å nå greenen på to slag lokker de dristige, men vær forsiktig med innsjøen foran greenen. Den er klar til å fange alle approach-slag.

Monte Rei Golf Resort tilbyr strålende service og femstjerners luksus, og her kan du se frem til en uforglemmelig opplevelse. Nyt den slående utsikten, den komfortable innkvarteringen og den utsøkte maten.

Monte Rei har blitt kåret til Portugals beste golfbane flere ganger, og det er ikke uten grunn. Den unike kombinasjonen av utfordrende design, vakker natur og enestående service gjør Monte Rei til drøm for alle golfelskere.

Play Video

Monte Rei North Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Monte Rei Golf Resort 1
Monte Rei Golf Resort

Gjennomsnittstemperatur i Tavira

Skroll til toppen