Dona Filipa Hotel & San Lorenzo Golf Course

5-stjerners strandhotell for familier og golfentusiaster

Dona Filipa ligger i hjertet av Algarve, på Portugals vakre sørkyst. Hotellet har en utrolig beliggenhet, kun 20 minutter fra Faro internasjonale lufthavn og bare to minutters gange fra den gyldne sanden på Vale do Lobo-stranden.

Overnatting
Hotellet tilbyr 154 gjesterom, alle stilfullt innredet og elegant utstyrt i en tradisjonell portugisisk stil. De varme jordfargene kompletteres av det naturlige lyset fra de sjarmerende soverommene, som er utstyrt med satellitt-TV, full aircondition, safe og minibar.

Golf
San Lorenzo golfbane, som ligger ved hotellet, er en seriøs utfordrer til tittelen som beste bane i Portugal. Den spennende 18-hulls golfrunden går forbi innsjøer, furutrær og villaer på vei mot den berømte Ria Formosa-lagunen.

Restaurant & Barer
Dona Filipa Resort har et bredt utvalg av restauranter og barer som tilbyr noe for enhver smak. Primavera Restaurant serverer en flott frokostbuffé og deilige italienske à la carte-menyer til lunsj og middag. Duarte Grill er en lekker gourmetrestaurant, hvis internasjonale kjøkken er kjent for sin smak og skjønnhet. San Lorenzo Bar er et flott vannhull for golfere, mens Atlantic Club er et elegant sted for portvin og sigarer.

Spa og Fritid
I tillegg til golf og bading, tilbyr Dona Filipa Resort et bredt utvalg av spa- og fritidsaktiviteter. Hotellet har 3 flombelyste tennisbaner og en fast tennisinstruktør, et oppvarmet svømmebasseng, plaskebasseng for barn, sportsfasiliteter og dedikerte programmer for de minste. Området er også rikt på aktiviteter - du kan prøve et fantastisk utvalg av vannsporter, mens de lokale farvannene er en favoritt for ivrige dyphavsfiskere.

Dona Filipa Hotel

Dona Filipa Hotel

7 netter på Dona Filipa Hotel

7 x frokost

4 golfrunder

Fra NOK 8 800,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Pinheiros Altos Golf Course
Pinheiros Altos Golf Course 8
San Lorenzo Golf Course
San Lorenzo Golf Course 6
Skroll til toppen