San Lorenzo Golf Course

San Lorenzo Golf Course ligger idyllisk til i Ria Formosa naturreservat, omgitt av frodige furutrær, glitrende innsjøer og pittoreske private villaer. Med sin unike beliggenhet ved kysten tilbyr banen en uforglemmelig golfrunde med et fortryllende landskap som ramme.

Banen byr på et bredt spekter av hull med forskjellige stiler, fra krevende par-4 hull mot det brusende Atlanterhavet til mer taktiske hull gjennom pittoreske furuskoger. Du vil møte både vann, sandfeller og strategisk plasserte bunkere som tester dine ferdigheter og sørger for en spennende runde.

San Lorenzo har hatt gleden av å være vertskap for den portugisiske Open syv ganger, et testamente til banens kvalitet og prestisje. Banen er en destinasjon i seg selv, perfekt for golfere på alle nivåer som ønsker en uforglemmelig golfreise i Algarve. Med sin skjønne natur, varierte utfordringer og unike atmosfære er San Lorenzo et sted du garantert vil elske å spille på.

San Lorenzo er anerkjent som en av de beste golfbanene i Portugal, og har mottatt utallige priser og utmerkelser og passer for golfere på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne spillere.

For en luksuriøs og praktisk opplevelse anbefaler vi overantting på Dona Filipa Hotel, som tilbyr enkel tilgang til banen.

Play Video

San Lorenzo Golf Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Dona Filipa Hotel
Dona Filipa Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Faro

Skroll til toppen