Golf Resort

Vale do Lobo Resort

Vale do Lobo er et av Europas mest eksklusive feriesteder og har siden 1962 tilbudt golfferier i Portugal. Her kan du bo i fantastiske boliger, fra enkle leiligheter til private villaer. Alle boligene er fullstendig utstyrt, og du får rengjøring en gang i uken (to ganger i uken for Deluxe).

Velg mellom standard og deluxe selvbetjente enheter. Alle er romslige og komfortable, mens de oppgraderte versjonene er dekorert og møblert i en utsøkt designerstil.

Feriestedet er perfekt for par, grupper og familier som ønsker litt ekstra luksus på ferien. Her finner du to fantastiske golfbaner som er blant Portugals beste.

Royal Spa på Vale do Lobo tilbyr total avslapning og foryngelse. Her kan du nyte lyden av rennende vann og duften av eteriske oljer. Spaet tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, fra naturlige urtemedisiner og tradisjonelle orientalske kurer til de nyeste vitaminberikede behandlingene og kosmetisk medisin.

Feriestedets treningssenter har utsikt over golfbanene og er utstyrt med det nyeste Technogym-utstyret og et bredt utvalg av frie vekter.

Vale do Lobo har 15 førsteklasses restauranter, de fleste ligger rundt strandpromenaden Praça. Her kan du nyte det beste innen internasjonalt kjøkken.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Vale do Lobo Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i standard dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner på Vale do Lobo Resort

Royal Course
xr:d:DAGBzw9Ti-k:4,j:4927801238569430,t:24040807
Ocean Course
xr:d:DAGBz2t0o58:4,j:3200231737369911435,t:24040807

Gjennomsnittstemperatur i Faro

Skroll til toppen