Royal Course

Vale do Lobo Resort

Vale do Lobos Royal Course tilbyr en rekke spektakulære hull, men ingen er mer ikonisk enn det 16. hullet på toppen av klippen. Dette hullet har blitt selve symbolet på golf i Algarve og er et must for alle som besøker regionen.

Selv om hullet er et par 3, ligger greenen hele 218 meter unna på motsatt side av en serie bratte klipper. Å stå på tee med de majestetiske sandsteinsklippene foran deg, en hvit sandstrand og Atlanterhavet til venstre, er en uforglemmelig opplevelse i seg selv.

Den legendariske Sir Henry Cottons design har blitt revidert av Rocky Roquemore i løpet av de siste årene, og banen fortsetter å fascinere besøkende år etter år. De fantastiske omgivelsene, de store høydeforskjellene og de trange fairwayene gir en spennende og utfordrende golfrunde.

Det 16. hullet på Royal Course er uten tvil banens signaturhull, og det er vanskelig å finne en mer ikonisk golfutfordring i hele Algarve. Dette brutale par 3-hullet kan spilles på to måter:

Du kan ta det dristige valget og forsøke å slå ballen over klippene til den store greenen, eller du kan velge den tryggere veien rundt ved å bruke den lille flekken med fairway til høyre.

Mange velger den trygge veien, men fristelsen til å prøve seg på greenen på et så ikonisk hull er stor for de fleste.

Vale do Lobo Royal Course er rangert som en av de beste golfbanene i Portugal, og tilbyr en uforglemmelig opplevelse for golfere på alle nivåer.

Bane
Par72
DesignSir H. Cotton
DesignR. Roquemore
Åpnet1997
TEES
Hvit6059 meter
Gul5677 meter
Rød4909 meter
Play Video

Royal Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

xr:d:DAGBz7FCbb4:4,j:1954986442920186446,t:24040807
Vale do Lobo Resort

Gjennomsnittstemperatur i Faro

Skroll til toppen