Penina Hotel & Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort er et 5-stjerners hotell som ligger i en frodig park, bare 5 kilometer fra de livlige byene Portimão og Lagos. Anlegget er perfekt for en avslappende ferie, enten du er en erfaren golfspiller eller bare ønsker å nyte solen og de vakre omgivelsene.

Beliggenhet
Penina Hotel & Golf Resort ligger i et rolig område omgitt av frodig natur. Den vakre Praia da Alvor ligger bare en kort spasertur unna, og det er også enkelt å komme seg til andre populære strender i Algarve. Flyplassen i Faro ligger ca 1 times kjøretur fra hotellet.

Overnatting
Penina Hotel & Golf Resort tilbyr et bredt utvalg av rom og suiter, alle med moderne fasiliteter og vakker utsikt. Du kan velge mellom rom med utsikt over golfbanen, hagen eller bassenget. Hotellet har også et utendørsbasseng, et innendørsbasseng, et spa og et treningssenter.

Golf
Penina Hotel & Golf Resort er kjent for sine tre golfbaner, som alle er designet av anerkjente golfarkitekter. Den eldste banen, Sir Henry Cotton Championship Course, er en av de mest populære golfbanene i Algarve. Banen er utfordrende, men også naturskjønn, med utsikt over Atlanterhavet. De to andre banene, Resort Course og Academy Course, er også av høy kvalitet og tilbyr en god golfrunde for spillere på alle nivåer.

Restauranter & Barer
Penina Hotel & Golf Resort har et bredt utvalg av restauranter og barer som tilbyr et variert utvalg av mat og drikke. Du kan velge mellom alt fra bufférestauranter til fine dining-restauranter, og det er også flere barer og kafeer hvor du kan slappe av med en drink. Hotellet har også en strandrestaurant med utsikt over Atlanterhavet.

Spa og Fritid
Penina Hotel & Golf Resort har et spa hvor du kan få en rekke behandlinger for kropp og sinn. Hotellet har også et utendørsbasseng, et innendørsbasseng, et treningssenter, en tennisbane, en bowlingbane og en barneklubb. I nærheten av hotellet finner du også Ancão naturreservat, hvor du kan gå på tur, sykle eller bade.

Penina Hotel & Golf Resort er et perfekt sted for en avslappende og luksuriøs ferie i Algarve. Hotellet tilbyr alt du trenger for en uforglemmelig ferie, enten du er en erfaren golfspiller eller bare ønsker å nyte solen og de vakre omgivelsene.

Penina Hotel & Golf Resort

Penina Hotel & Golf Resort

7 netter på Penina Hotel & Golf Resort

7 x frokost

7 golfrunder

Fra NOK 8 550,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Penina Resort Course
Penina Resort Course 3
Sir Henry Cotton Championship Course
Sir Henry Cotton Championship Course 10
Skroll til toppen