NAU Sao Rafael Atlantico Hotel

OBS! Dette hotellet er stengt for renovering frem til mai 2025.

NAU São Rafael Atlântico er et 5-stjerners hotell som ligger i et vakkert område med utsikt over Atlanterhavet, bare en kort kjøretur fra Albufeira sentrum. Dette er det perfekte stedet for en luksuriøs og avslappende golfferie, da noen av de beste golfbanene i Algarve ligger innen en 20-minutters kjøretur.

Beliggenhet
Hotellet ligger ved kysten med direkte adgang til strand, 10 minutters kjøring vest for Albufeira og 40 minutters kjøring fra Faro lufthavn. Gjestene har også direkte tilgang til São Rafael-stranden, perfekt for bading og soling. Hotellet har store hager hvor du kan slappe av og nyte solen.

Overnatting
Alle rommene på NAU São Rafael Atlântico har balkong, klimaanlegg og daglig rengjøring. For gjester som har leid bil er både innendørs og utendørs parkering inkludert i prisen. Det er også gratis WiFi på hotellet.

Golf
Salgados-, Alamos- og Morgados-banene ligger alle innen en 15-minutters kjøretur. Reis litt lenger, og du vil finne de fantastiske O'Connor- og Faldo-banene. Hotellet tilbyr fri shuttle service til Salgados-, Morgado- & Álamos Golf Courses.

Restaurant & Barer
NAU São Rafael Atlântico byr på en signatur à la carte-restaurant, diverse buffetalternativer og en avslappende terrassebar med utsikt. Gjester nyter også sesongbaserte konsepter, for eksempel en sushibar og en bassengbar med mat- og drikke i sommermånedene.

Spa og Fritid
SPA-anlegget er på hele 1 800 kvadratmeter og har 1 innendørs oppvarmet basseng og 1 innendørs boblebad, begge med naturlig lys. Det er også en sauna, en Jacuzzi, et dampbad og et skotsk bad. For gjester som ønsker å slappe har SPA-anlegget 8 behandlingsrom, hvorav ett er for par, for tørre og våte terapier og en rekke massasjer. Det er også et treningsstudio.

I tillegg til golf og avslapning på spaet, tilbyr hotellet også et utendørsbasseng, direkte tilgang til stranden, og store hager. I Albufeira-området kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert sportsfiske, dykking, snorkling, båtturer, offroad-turer, hesteridning og sykling.

Sao Rafael Atlantico beliggenhet

NAU Sao Rafael Atlantico Hotel

7 netter på NAU Sao Rafael Atlantico Hotel

7 x frokost

5 golfrunder

Fri shuttle til golfbaner og Albufeira sentrum

Fra NOK 8 260,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner i nærheten

Salgados Golf Course
Salgados Golf Course 3
Álamos Golf Course
Alamos Golf Course 10
Morgado Golf Course
Morgado Golf Course 7
Skroll til toppen