Hotell

NAU Sao Rafael Suite Hotel

✓ All inclusive

Dette fantastiske femstjerners all inclusive-hotellet tilbyr velutstyrte rom, fantastiske fritidsfasiliteter og flott havutsikt. Perfekt for de som søker ro og komfort. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller suiter. Hotellet ligger sentralt til den livlige byen Albufeira og tilbyr også fri transport til Albufeira sentrum og Morgado-, Alamos- og Salgados golf courses. Sao Rafael er perfekt for en all inclusive-ferie i Portugal.

Du kan spille på de nærliggende golfbanene Morgado, Alamos og Salgados. Golf shuttle fra/til hotellet er inkludert i prisen.

Fullt utstyrte rom med klimaanlegg, minibar, satellitt-TV, kjøkkenkrok og LCD-TV, alle med utsikt over havet eller den vakre middelhavshagen. Velg mellom dobbeltrom, familierom eller suite. Rommene er stilige og elegante med et minimalistisk design og utstyrt med minibar og gratis wifi.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

NAU Sao Rafael Suite Hotel

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner i nærheten

O’Connor Jnr. Course
O'Connor Jnr. 2
Salgados Golf Course
Salgados Golf Course 3
Álamos Golf Course
Alamos Golf Course 10
Morgado Golf Course
Morgado Golf Course 7
The Faldo Course
Faldo Course 2

Gjennomsnittstemperatur i Albufeira

Skroll til toppen