Palmares Golf

Palmares har en slående setting med utsikt over Lagosbukten og Monchique-åsene i det fjerne. Banen i seg selv er like imponerende. Fem av hullene grenser mot sanddynene nær kysten, og gir en distinkt linksfølelse, mens resten slynger seg gjennom de nydelige, trerekkede undulasjonene på eiendommens høyereliggende områder.

Designet av Trent Jones Jr., er den 6314 meter lange banen en favoritt i Algarve. Den har en nervepirrende åpningstee hvor golfere må stå på toppen av den høye utslagsplassen og finne fairwayen på det krevende dogleg par-4 hullet. Palmares består av 27 hull fordelt på tre sløyfer på ni hull, som alle ender opp ved klubbhuset. Banen har blitt kåret til Portugals beste golfbane tre år på rad.

Med deilige Lagos like i nærheten, er det ikke overraskende at Palmares er en favoritt blant golfturister som besøker den populære portugisiske kystlinjen.

Play Video

Palmares Golf

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

xr:d:DAGBphHpC0Q:4,j:8382748835605739800,t:24040614
Boavista Golf & Spa Resort
Tivoli Lagos 1
Tivoli Lagos

Gjennomsnittstemperatur i Lagos

Skroll til toppen