PGA Sultan Course

Sirene Belek Hotel | Antalya Golf Club

Denne parkbanen slynger seg elegant gjennom det frodige landskapet med glitrende innsjøer og majestetiske trær. Fra første til siste slag vil banen sette dine ferdigheter på prøve, uansett nivå.

Banen er designet med tanke på golfere med lavt handicap, og tilbyr spennende risiko-vs-belønningsutfordringer. Hvert hull gir unike opplevelser, men avslutningshullet er en ekte perle. Det 405 meter lange par 4-hullet krever et presist utslag mot en smal stripe tørt land mellom to store vannhindre. Med Taurusfjellene som et vakkert bakteppe skaper dette hullet en uforglemmelig avslutning på runden.

I 2012 ble banen erobret av ingen ringere enn Justin Rose, som beseiret Lee Westwood i finalen og Tiger Woods i semifinalen. Følg i fotsporene til golflegender og la deg inspirere av banens skjønnhet og utfordringer. Opplev hvorfor denne perlen av en bane er en favoritt blant golfere fra hele verden.

Bane
Par71
DesignDavid Jones
Åpnet2002
TEES
Svart6477 meter
Gull5957 meter
Hvit5574 meter
Rød5003 meter
Play Video

PGA Sultan Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Sirene Belek Hotel 1
Sirene Belek Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen