Pasha Course

Sirene Belek Hotel | Antalya Golf Club

Belek er kjent for sine mange vakre baner, og Pasha-banen er intet unntak. Runden her er litt enklere enn mesterskapsbanen PGA Sultan, men fortsatt utfordrende.

Pasha krever smart og tålmodig golf, men litt mindre presisjon enn Sultan på grunn av bredere fairways og mer romslige landingssoner. Store vannhindre og strategisk plasserte bunkere sørger likevel for at du må holde konsentrasjonen oppe hele runden.

Banens karakter forsterkes av de nydelige omgivelsene. Taurusfjellene kan skimtes i det fjerne, og dyrelivet gir en ekstra vri. Hull 13, en par 5, er et klassisk risiko/belønningshull med vann på høyre side som beskytter greenen. Dette er ett av mange høydepunkter på de 18 hullene. Pasha er en bane som ikke skal undervurderes, og en fin oppvarming til Sultan.

Antalya Golf Club er hjemmebanen til det tyrkiske golfforbundet (PGA of Turkey), og som forventet kan de skilte med fantastiske fasiliteter for trening. De toppmoderne anleggene gir deg alt du trenger for å finpusse alle aspekter av spillet ditt, og du kan få ekspertveiledning hvis du føler du trenger det. Proshopens utvalg av utstyr og klær holder høy standard så her kan du unne deg noe ekstra på golfreisen.

Bane
Par71
DesignDavid Jones
Åpnet2002
TEES
Svart6477 meter
Gull5957 meter
Hvit5574 meter
Rød5003 meter
Play Video

Pasha Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Sirene Belek Hotel 1
Sirene Belek Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Belek

Skroll til toppen