Dumbarnie Links

Med en enestående strekning av strand og havutsikt er Dumbarnie en førsteklasses linksbane med et moderne preg. 18-hullsbanen ble grunnlagt, utviklet og designet av den anerkjente golfbanearkitekten Clive Clark.

Ved første øyekast kan Dumbarnie Links minne om de klassiske linksbanene hvor The Open Championship har blitt spilt siden 1860. Men den 345 mål store tomten på Dumbarnie er noe helt spesielt. De to høydenivåene er forbundet av en naturlig skråning og har gitt mulighet for å lage flere opphøyde tees hvor hullene spilles direkte mot panoramautsiktene over den vidstrakte Firth of Forth. Et annet spesielt trekk er at flere tees og greener ligger i nærheten av vannet. Hele fjorten av hullene har utsikt mot bukten og Firth of Forth.

Banedesignet inkluderer tre Par-4-hull som potensielt kan nås på ett slag, og har flere hull som skaper "risiko og belønning"-situasjoner. Denne banen er designet for å inspirere, ikke for å skremme golferne. Total lengde på banen varierer fra 4846 til 6309 meter. Men det finnes et sett profesjonelle tees slik at turneringer som holdes på Dumbarnie får en bane på 6949 meter, ved hjelp av 12 ekstra tees.

Dumbarnie Links er en del av Balcarres Estate, eid av Lord Balniel. Den 5000 mål store eiendommen har vært i Lord Balniels familie i over 400 år, og dette unike landskapet sporer sin historie tilbake til 1500-tallet. Balcarres House er også en del av eiendommen, basert på et herskapshus bygget i 1595 av John Lindsay, andre sønn av David, den 9. jarl av Crawford. Bygningene og de formelle hagene er bevart som verneverdige, noe som gjør plasseringen av golfbanen helt unik og knyttet til historien. 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på din neste golfreise og be oss inkludere denne banen i tilbudet.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer denne banen.

Dumbarnie Links

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av hotellvalg, tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser. Se priseksempler nedenfor.

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Fife

Skroll til toppen