Golf Resort

Gleneagles

⭐Ryder Cup 2014 | ⭐Solheim Cup 2019

Velkommen til Gleneagles, et sted hvor drømmer blir til virkelighet. Opplev en verden av luksus og eventyr på 5-stjerners hotell, spa og golfresort, gjemt bort i det skotske høylandet.

Mer enn 850 mål med bølgende åser, glitrende elver og frodige skoger venter på å bli utforsket. Spill golf på mesterskapsbaner, nyt gourmetmat i prisvinnende restauranter, og finn roen i det luksuriøse spaet.

På Gleneagles finner du tre mesterskapsbaner, inkludert PGA Centenary Course, vertskap for Ryder Cup i 2014 og spennende aktiviteter for barn i alle aldre, fra ridning og terrengsykling til lekeplasser og barneklubber.

Stedet er også perfekt for par som søker romantiske opplevelser, spabehandlinger for par og gourmetmiddager i koselige omgivelser, og en perfekt perfekt base for å utforske Skottland, med turer, opplevelser og fiske med vennegjengen.

Uansett hva du er ute etter, tilbyr Gleneagles en uforglemmelig opplevelse.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Gleneagles

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

PGA Centenary Course
Gleneagles PGA Centenary Course hull 2
The King’s Course
Gleneagles Kings Course hull 5
The Queen’s Course
The Queens Course hull 8

Gjennomsnittstemperatur i Perth

Skroll til toppen