The Queen’s Course

Gleneagles Hotel, Spa & Golf Resort

For å virkelig oppleve den sanne skjønnheten til Gleneagles må du spille Queens Course. Selv om den er den korteste av de tre 18-hulls banene på Gleneagles, bør den ikke undervurderes. Den gir en formidabel test av golf og har satt spillere som Greg Norman og Seve Ballesteros på prøve.

Queens Course byr på en unik golfopplevelse med en blanding av skog- og lynghei. I tillegg til den vakre naturen vil vannhinder, grøfter og små innsjø ofte komme i spill, noe som gjør banen spennende for golfere på alle nivåer.

Det frodige landskapet med rullende åser og naturlige skogsområder gir utsikt som inspirerer golfere på alle nivåer. Presise slag fra tee er et must, da mange hull krever god kontroll på doglegs og skjulte greener. Vær også obs på den sørvestlige vinden som kan by på utfordringer.

Selv kjente personligheter som Sean Connery, Burt Lancaster og Bing Crosby har testet sine ferdigheter på denne banen. Queens Course er ikke bare vakker, men også full av historie og utfordringer som vil underholde golfere på alle nivåer.

Gjør deg klar for en uforglemmelig golfrunde!

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Gleneagles 2
Gleneagles
Carnoustie Golf Hotel
Carnoustie Golf Hotel
Murrayshall Country Estate
Murrayshall Country Estate
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel
Skroll til toppen