Fairmont St Andrews

Fairmont St Andrews troner majestetisk over den ærverdige byen St Andrews, kjent som golfens fødested. Her venter et luksuriøst 5-stjerners opphold, to 18-hulls mesterskapsbaner, og et bredt utvalg av fasiliteter for en uforglemmelig ferie.

Beliggenhet
Fairmont St Andrews ligger i Fife, i overkant av en times kjøring fra Edinburgh Airport. Med sin unike beliggenhet bare få kilometer fra den berømte Old Course, er dette den perfekte basen for å utforske alt St Andrews og omegn har å tilby. I nærområdet finner du slott, destillerier, museer, akvarium, og en vakker kystlinje.

Overnatting
Velg mellom elegante gjesterom eller romslige herskapshus. De 209 gjesterommene er innredet med stil og komfort i tankene og tilbyr alt du trenger for et behagelig opphold. Herskapshusene med sin moderne og åpne planløsning, ligger idyllisk til ved siden av 4. hullet på Torrance Course.

Golf
De to mesterskapsbanene, Torrance og Kittocks, regnes blant de beste i Storbritannia. Torrance var vertskap for The Open Qualifying Championship i 2010. Etter en runde golf kan du slappe av i klubbhuset med en forfriskende drink og nyte den storslåtte utsikten over banene og St Andrews skyline.

Restaurant & Barer
Fairmont St Andrews tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer. Nyt en deilig ettermiddagste, gourmetpizza, pasta og fersk sjømat, eller klassiske retter i en elegant atmosfære. The Rock and Spindle er et hyggelig sted for en avslappende drink og hyggelig samvær.

Spa og Fritid
Unn deg en velfortjent pause i hotellets europeisk-inspirerte spa. Her kan du velge mellom et bredt utvalg av kropps- og skjønnhetsbehandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og hydroterapi. Treningsrom, badstue, jacuzzi og et stort innendørsbasseng sørger for at du kan holde deg aktiv og i form under oppholdet.

Fairmont St Andrews 1

Fairmont St Andrews

4 netter på Fairmont St Andrews

4 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 7 990,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Torrance Course
Torrance Course 3
Kittocks Course
Kittocks Course 1
Skroll til toppen