Hotell

Hotel Du Vin St Andrews

Hotel du Vin St Andrews tilbyr det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig golfreise med sin ideelle beliggenhet og fantastiske utsikt. Hotellet har 22 stilige rom i forskjellige størrelser, og tilbyr varm skotsk gjestfrihet.

Uansett om du reiser alene, med partneren din eller med hele familien, finner du garantert et rom som passer perfekt. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av overnattingsalternativer, fra romslige Executive Suiter til koselige juniorsuiter og rom med sjøutsikt. Du kan også velge mellom rom med utsikt over byen eller luksuriøse Jubilee-suiter.

Etter en lang dag på golfbanen kan du slappe av i den hyggelige atmosfæren på hotellets restaurant og cocktailbar, No 40. Her kan du nyte deilig mat og drikke i et avslappet og komfortabelt miljø.

Hotel du Vin St Andrews er et ideelt valg for golfentusiaster. Med sin sentrale beliggenhet i St Andrews har du kort vei til en rekke verdenskjente golfbaner, inkludert den berømte Old Course.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på golfreise med overnatting på dette hotellet.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Hotel Du Vin St Andrews

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong med overnatting i dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av hvilke baner dere velger, tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser. Se priseksempler nedenfor.

Golfbaner i nærheten

Old Course
Home End Old Course A
Kittocks Course
Kittocks Course 1
Eden Course
Eden Course St Andrews Links 1st
Torrance Course
Torrance Course 3
Jubilee Course
Jubilee Course St Andrews Links 12th
New Course
New Course St Andrews Links
Castle Course
Castle Course St Andrews castle
Kingsbarns Golf Links
Kingsbarns Golf Links hull 16

Gjennomsnittstemperatur i St. Andrews

Skroll til toppen