Golf Resort

Murrayshall Country Estate

En oase av historie, natur og luksus i Perthshire.

I hjertet av det skotske landskapet, omgitt av 365 hektar med frodig natur, ligger Murrayshall Hotel. Dette majestetiske 4-stjerners landsted og gods har en historie som strekker seg over 400 år og var tidligere hjemmet til Lord Lynedoch. I dag tilbyr Murrayshall en unik blanding av historisk eleganse, moderne komfort og naturskjønn ro.

Murrayshalls 40 rom og suiter er innredet med en sofistikert stil og tilbyr en oase av fred og ro. Hvert rom er individuelt designet for å skape en varm og innbydende atmosfære, og mange av dem har en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

Murrayshall tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for å tilfredsstille alle ønsker. Golfentusiaster kan glede seg over en 27 hulls parkbane, mens de som ønsker en mer avslappende ferie kan spasere i de vakre hagene, besøke den sjarmerende landsbyen Scone eller utforske de mange historiske severdighetene i området.

Murrayshalls brasserie og bar tilbyr et fristende utvalg av retter laget av lokale råvarer. Her kan du nyte alt fra tradisjonelle skotske spesialiteter til moderne europeiske retter. Baren tilbyr et bredt utvalg av vin, øl og brennevin, og er det perfekte stedet for å slappe av med en drink etter en lang dag med aktiviteter.

Murrayshall er det perfekte stedet for en avslappende og minneverdig ferie. Her kan du nyte en unik kombinasjon av historie, natur, luksus og god mat.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Murrayshall Country Estate

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner på Murrayshall Country Estate

Murrayshall Golf Course
Murrayshall Golf Course 5th
Lynedoch Course
Lynedoch Course 3rd

Gjennomsnittstemperatur i Perth

Skroll til toppen