Carnoustie Golf Hotel

Carnoustie er mer enn bare et hotell – det er en destinasjon i seg selv. Perfekt for golfentusiaster og de som ønsker å nyte det vakre skotske landskapet. Med tre unike golfbaner, luksuriøs overnatting, utsøkt mat og et omfattende spa, tilbyr Carnoustie alt du trenger for et uforglemmelig opphold.

Beliggenhet
Carnoustie ligger i det sjarmerende distriktet Angus i Skottland, kun en times kjøretur nordøst for Edinburgh. Området er kjent for sine pittoreske daler, historiske slott og destillerier.

Overnatting
Hotellet tilbyr rom og suiter, alle med komfortable senger, eget bad, moderne fasiliteter og en varm atmosfære. Mange av rommene har en fantastisk utsikt over golfbanen eller havet.

Golf
Carnoustie er kjent for sine tre mesterskapsbaner, inkludert Championship Course, hvor The Open har blitt spilt hele 8 ganger. Disse banene byr på en utfordring for alle ferdighetsnivåer, og den vakre utsikten over havet og Angus-landskapet gjør golfrunden til en ekstra spesiell opplevelse.

Restaurant & Barer
Carnoustie har et bredt utvalg av spisesteder for å tilfredsstille alle ganer. Den prisvinnende Dalhousie Restaurant tilbyr en elegant atmosfære og utsøkt matlaging med lokale råvarer. Brasserie Bar & Terrace tilbyr en mer uformell atmosfære med et bredt utvalg av retter og snacks.

Spa og Fritid
Etter en lang dag på golfbanen kan du slappe av i hotellets spa. Her finner du et stort, oppvarmet basseng, boblebad, badstue og damprom. Spaet tilbyr også et bredt utvalg av skjønnhetsbehandlinger.

Carnoustie Hotel og Golf er det perfekte stedet for en golfferie, en romantisk weekend eller en avslappende pause. Med sin unike atmosfære, utmerkede service og en rekke aktiviteter, tilbyr Carnoustie noe for alle.

Carnoustie Golf Hotel

Carnoustie Golf Hotel

4 netter på Carnoustie Golf Hotel

4 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 9 900,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Carnoustie Championship Course
Carnoustie Championship Course
Carnoustie Burnside Course
Burnside Course 1
Carnoustie Buddon Links Course
Carnoustie Buddon Links
Skroll til toppen