Carnoustie Championship Course

Carnoustie Golf Links | ⭐ 8 x The Open

Navnet Carnoustie gir gjenklang hos golfere verden over på grunn av sin historie med å arrangere The Open. Det er spesielt Championship Course ved Carnoustie som er den berømte banen på dette links-anlegget. Carnoustie skiller seg fra de andre links-banene på The Open-ruten ved av at man sjelden har havutsikt fra banen, men den regnes likevel som den tøffeste av The Open-banene.

Golfere anbefales virkelig å skjerpe sansene på denne links-banen som måler 6 353 meter fra mesterskapstees. Spesielt de brutale avslutningshullene som inkluderer et 224 meter langt par 3 hull, etterfulgt av to par-4-hull på over 365 meter der golferne må krysse Barry Burn (en bekk som renner gjennom eiendommen) hele fem ganger.

På grunn av sin beliggenhet og korte kjøreavstand fra St Andrews er denne banen et svært populært reisemål år etter år, noe som muligens skyldes at starttider er mye enklere å få her enn på mange av de andre Open-banene. Caddier er også tilgjengelig, og vi anbefaler å benytte seg av dem da de garantert vil forbedre den totale opplevelsen.

Hull 18 er et av de beste avslutningshullene i golf. Det er kjent over hele verden for kaoset det forårsaket i finalerunden av The Open Championship i 1999, hvor Jean Van de Velde mistet en 3-slags ledelse og endte i playoff som han tapte til Skottlands Paul Lawrie. Hovedtrekket ved hullet er den beryktede Barry Burn som snor seg på tvers av og ved siden av fairwayen, og skremmer selv verdens beste golfere. En par her er en fantastisk prestasjon.

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Gleneagles 2
Gleneagles
Carnoustie Golf Hotel
Carnoustie Golf Hotel
Murrayshall Country Estate
Murrayshall Country Estate
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel
Skroll til toppen