Old Course Hotel Golf Resort & Spa

Old Course Hotel, anerkjent som et av Europas ledende luksusresorter, ligger ved siden av hull 17 på Old Course, verdens eldste og mest ikoniske golfbane. Med storslått panoramautsikt over banen og West Sands Beach, er hotellet det perfekte reisemålet for både golfere og ikke-golfere.

Overnatting
Hotellet tilbyr 141 luksuriøse rom og 34 suiter, alle med designbad og balkonger. Nyt den friske skotske luften og den fantastiske utsikten fra ditt private fristed.

Golf
Omringet av noen av verdens mest berømte baner, tilbyr Old Course Hotel en uforglemmelig golfopplevelse. Spill på den legendariske Old Course, eller velg blant en rekke andre baner i nærheten. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter for golfere, inkludert en driving range, en putting green og et pro-shop.

Restaurant & Barer
Gjester kan velge mellom en rekke restauranter og barer for å tilfredsstille enhver smak og anledning. Fra den prisbelønte Road Hole Golf Course Restaurant med utsikt over banen og havet, til Swilcan Loft Restaurant & Bar med fantastisk utsikt over Old Course, West Sands Beach og Hamilton Grand. For en uformell atmosfære, besøk Hams Hame Pub & Grill, som serverer deilige sjømatretter fra lokale fiskevær.

Spa og Fritid
Slapp av og la deg fortrylle i det prisbelønte Kohler Waters Spa, rangert blant de beste spaene i Storbritannia. Nyt et hydroterapibasseng, kaldtvannsbasseng, japansk damprom, lys-terapi badstue, et 20-meters innendørsbasseng, treningsrom og en takterrasse med jacuzzi. I tillegg tilbyr hotellet et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, inkludert svømming, tennis, sykling og turer.

Old Course Hotel

Old Course Hotel Golf Resort & Spa

4 netter på Old Course Hotel Golf Resort & Spa

4 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 22 590,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

New Course
New Course St Andrews Links
Kingsbarns Golf Links
Kingsbarns Golf Links hull 16
Carnoustie Championship Course
Carnoustie Championship Course
Skroll til toppen