Kingsbarns Golf Links

Dette er en av Skottlands mest populære baner. Kingsbarns er stolte av å tilby en bane som er rangert blant de 100 beste i verden og ønsker at du skal få en helhetlig opplevelse. Derfor legger de stor vekt på komfort, vennlighet og service slik at du skal dra fra Kingsbarns med uforglemmelige minner.

Her kan du vente deg en minneverdig runde med tradisjonell skotsk linksgolf. Banen ligger idyllisk til, kun 11 kilometer fra St Andrews, og strekker seg langs 2,9 kilometer med pittoresk kystlinje ved Nordsjøen. Hvert hull på banen er unikt og byr på fantastisk utsikt over havet.

Kingsbarns er medarrangør av European Tours årlige Alfred Dunhill Links Championship (3.-6. oktober 2024), sammen med The Old Course, St Andrews Links og Carnoustie Golf Links. I 2017 var Kingsbarns vert for The Ricoh Women's British Open.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på din neste golfreise og be oss inkludere denne banen i tilbudet.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer denne banen.

Kingsbarns Golf Links

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av hotellvalg, tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser. Se priseksempler nedenfor.

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel

Gjennomsnittstemperatur i St. Andrews

Skroll til toppen