Carnoustie Burnside Course

Carnoustie Golf Links

Burnside Course er en ekte links-opplevelse og tilbyr et spennende alternativ til Championship Course. Med sine 5 512 meter er den betydelig kortere enn sin berømte nabo, men det den mangler i lengde, tar den igjen i forsvars. Her finner du strategisk plasserte sandbunkere, små, men faste greener, Barry Burn, smale fairways og den alltid tilstedeværende Carnoustie-vinden som gjør det vanskelig, spesielt når par kun er 68.

Par-3-hullene er et høydepunkt, hvor det 5. og 14. ikke ville sett malplassert ut på Championship Course. Når det gjelder fasiliteter, deles de med de andre banene, og golferne har derfor Links House å benytte seg av før og etter runden.

I 1953 ble Burnside Course brukt som kvalifiseringsarena for The Open Championship, som ble holdt på Championship Course på Carnoustie. Det var her på Burnside Course Ben Hogan gikk en 70-runde for å kvalifisere seg, og deretter gikk videre og vant The Open i sitt eneste forsøk.

Play Video

Carnoustie Burnside Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Carnoustie Golf Hotel
Carnoustie Golf Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Dundee

Skroll til toppen