Hotell

VIK Gran Hotel Costa del Sol

VIK Gran Hotel Costa del Sol er din oase på Costa de Mijas (Málaga). Dette firestjerners hotellet ligger i et fredelig område, kun 11 km fra Fuengirola og 20 km fra Marbella. Med beliggenhet ved strandkanten i Cala de Mijas kan du nyte spektakulære utsikter over Butibamba-stranden.

Selv om det ikke finnes noen golfbaner på stedet er flere golfbaner en kort kjøretur unna, noe som gir deg mange valgmuligheter.

Hotellet ble bygget i 2002 og har imponerende 302 soverom. Alle rommene har en lys innredning og romslige bad med eget bad. På forespørsel kan du få et rom med havutsikt med fantastisk utsikt over Costa del Sol.

På hotellet finnes det en buffetrestaurant som serverer middelhavsmat.

I tillegg til å ligge nære flere kvalitetsgolfbaner, er du bare 15 minutters kjøretur fra Fuengirola, som har en bred promenade langs stranden med barer og restauranter. Marbella ligger bare 25 minutter unna, og Malaga flyplass er 45 minutter oppover kysten.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer denne resorten.

VIK Gran Hotel Costa del Sol

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner i nærheten

America Course
La Cala Golf Resort America Course hull 8
Asia Course
La Cala Golf Resort Asia Course hull 18.2
Europa Course
Europa Course at La Cala Golf Resort, Mijas, Costa Del Sol, Spania

Gjennomsnittstemperatur i Mijas

Skroll til toppen