VIK Gran Hotel Costa del Sol

VIK Gran Hotel Costa del Sol ligger i et fredelig område på Costa de Mijas, bare 11 km fra Fuengirola og 20 km fra Marbella. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved strandkanten i Cala de Mijas, med spektakulær utsikt over Butibamba-stranden.

Overnatting
Hotellet tilbyr 302 lyse og romslige rom med eget bad. På forespørsel kan du få et rom med havutsikt for å nyte den fantastiske utsikten over Costa del Sol.

Golf
Selv om det ikke er noen golfbane på hotellet, så er det kun 13 minutters kjøring til La Cala Golf Resort eller 22 minutter til Marbella med sine fantastiske golfbaner. 

Restaurant & Barer
Hotellet har en buffetrestaurant som serverer deilig middelhavsmat. Du kan også slappe av med en cocktail og nyte kveldsunderholdning på hotellets avslapningsterrasse.

Spa og Fritid
VIK Gran Hotel tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for gjester i alle aldre. Du kan prøve deg på biljard, bordtennis, dart, fotturer, sykling, dykking eller bare slappe av ved bassenget. Hotellet har også et spa og velværesenter hvor du kan nyte en rekke behandlinger.

VIK gran hotel Costa del Sol fasade

VIK Gran Hotel Costa del Sol

7 netter på VIK Gran Hotel Costa del Sol

7 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 8 550,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

America Course
La Cala Golf Resort America Course hull 8
Asia Course
La Cala Golf Resort Asia Course hull 18.2
Europa Course
Europa Course at La Cala Golf Resort, Mijas, Costa Del Sol, Spania
Skroll til toppen