Europa Course

La Cala Golf Resort

Europa Course på La Cala Golf Resort er en fantastisk golfbane som legger til rette for en flott golfopplevelse i vakre omgivelser. Banen ble designet av den anerkjente arkitekten Cabell B. Robinson og er kjent for sitt varierte terreng og imponerende layout.

Europa Course strekker seg over 6,014 meter med 18 hull og er populær blant både amatører og profesjonelle spillere. Banen er en parkbane som tilbyr brede fairways, strategisk plasserte vannhindre og velpleide greener. Det er en balanse mellom utfordring og spilleglede som gjør at spillere på alle ferdighetsnivåer kan nyte banen.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Europa Course er den spektakulære utsikten det tilbyr. Fra forskjellige deler av banen kan golfere nyte fantastiske panoramautsikter over fjellene og Middelhavet, som virkelig setter prikken over i-en på golfopplevelsen.

Banens layout er designet med hensyn til naturlige elementer og landegenskaper, og det skaper en unik atmosfære mens du spiller. Spillere kan forvente å stå overfor varierte utfordringer, inkludert vannhindre, bunkere og strategisk plasserte trær.

La Cala Golf Resort er kjent for å levere førsteklasses golfopplevelser, og Europa Course er intet unntak. Resortet tilbyr en bredt spekter av tilleggsfasiliteter, inkludert en golfskole, driving range, putting greens og en pro shop. Her kan golfentusiaster få alt de trenger for å forbedre ferdighetene sine og glede seg over en komplett golfopplevelse.

Enten du er en erfaren golfspiller eller en nybegynner, vil Europa Course på La Cala Golf Resort definitivt imponere deg med sin blendende natur og en golfbane som er perfekt for å teste dine ferdigheter. Utforsk denne fantastiske banen, nyt spillet og absorbér den vakre atmosfæren som kun finnes på La Cala Golf Resort.

HCP-krav for å spille denne banen er maks 28 for menn og maks 36 for damer.

Overnatting

La Cala Golf Resort bakgård
La Cala Golf Resort
VIK gran hotel Costa del Sol fasade
VIK Gran Hotel Costa del Sol
Skroll til toppen