Golf Resort

La Cala Golf Resort

La Cala Golf Resort er et fantastisk firestjerners feriested som ligger i Mijas, Costa del Sol, Spania. Med 107 rom og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, er dette et av landets beste feriesteder og kan tilby en førsteklasses opplevelse for de som ønsker å spille golf i Spania.

La Cala Golf Club er kjent for å være blant Spanias beste golfresorter. Med tre mesterskapsbaner - America, Asia og Europa - samt den anerkjente La Cala Golf Academy, kan hver bane tilby en unik opplevelse av golf på Costa del Sol. Bakgrunnen er en idyllisk kulisse for spennende og utfordrende golfrunder.

Overnattingen på La Cala Golf Resort er førsteklasses og tilfredsstiller alle kravene til en firerstjerners rangering. Med nydelig utsikt fra alle rom, solfylte terrasser, aircondition, Wi-Fi, minibar, satellitt-TV og luksuriøse bad med oppvarmet gulv, er hvert rom utstyrt for å gi komfort og avslapning.

Feriestedet tilbyr også et bredt utvalg av restauranter og barer. Du kan nyte alt fra europeisk mat med tradisjonelle spanske retter på den luksuriøse La Terraza, til en tapas-opplevelse på La Bodega. Lobbybaren er perfekt for en avslappende kveldsdrink, og Clubhouse Bar gir en spektakulær utsikt over Campo Asia mens du nyter en forfriskning.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer denne resorten.

La Cala Golf Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong med ankomst søndag - onsdag, og overnatter i 1 x dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

America Course
La Cala Golf Resort America Course hull 8
Asia Course
La Cala Golf Resort Asia Course hull 18.2
Europa Course
Europa Course at La Cala Golf Resort, Mijas, Costa Del Sol, Spania

Gjennomsnittstemperatur i Mijas

Skroll til toppen