America Course

La Cala Golf Resort

America Course på La Cala Golf Resort er en fantastisk golfbane som tilbyr en flott opplevelse for både profesjonelle og amatørspillere. Banen er kjent for sin vakre natur, utfordrende terreng og imponerende design.

Banen er designet av den anerkjente golfarkitekten Cabell B. Robinson, og den strekker seg over 6,000 meter med 18 hull. Med sine brede fairways, strategisk plasserte bunkere og velpleide greener, kan spillere nyte en variert og utfordrende runde golf.

En av de mest unike egenskapene ved America Course er det vakre landskapet den er bygget inn i. Banen slynger seg gjennom en frodig dal, omgitt av fjell og vakre trær. Dette skaper en følelse av harmoni og ro mens du spiller.

America Course tilbyr også flere vannhindringer som krever presisjon og strategi. Det er viktig å planlegge slagene godt for å unngå å havne i vannet.

Uansett hvilket nivå av golfer du er, vil America Course på La Cala Golf Resort definitivt være en minneverdig opplevelse. Enten du er en nybegynner som ønsker å forbedre ferdighetene dine eller en erfaren spiller som ønsker en utfordring.

Kombinert med de førsteklasses golfinstruktørene og fasilitetene på La Cala Golf Resort, inkludert driving range, putting greens og pro shop, får du en komplett golfopplevelse.

America Course på La Cala Golf Resort er et drømmested for golfentusiaster, og du vil garantert bli imponert over både golfbanen og den fantastiske naturen som omgir den. Utforsk denne perlen av en golfresort, og nyt en uforglemmelig golftur i vakre omgivelser.

HCP-krav for å spille denne banen er maks 28 for menn og maks 36 for damer.

Overnatting

La Cala Golf Resort bakgård
La Cala Golf Resort
VIK gran hotel Costa del Sol fasade
VIK Gran Hotel Costa del Sol
Skroll til toppen