Asia Course

La Cala Golf Resort

Asia Course ved La Cala Golf Resort er en unik og utfordrende golfbane som lover en spennende opplevelse for golfere. Banen ble designet av den anerkjente golfarkitekten Cabell B. Robinson, kjent for sin lidenskap for detaljer og kvalitet.

Asia Course strekker seg over 6,309 meter med 18 hull. Banens layout er inspirert av asiatisk landskap og kombinerer utfordrende terreng med vakre omgivelser. Spillerne vil bli ønsket velkommen av frodig landskap, et mangfold av trær og vannhindringer som gir en ekstra dimensjon til spillet.

De brede fairwayene på Asia Course gir mulighet for å spille strategisk og utnytte plasseringen av bunkere og vannhindre. Banen er anerkjent for sine lengre og mer utfordrende hull, som tiltrekker seg erfarne spillere og de som ønsker å teste sine ferdigheter.

Som med de andre banene på La Cala Golf Resort, tilbyr Asia Course også førsteklasses fasiliteter, inkludert driving range, putting green, golfskole og pro shop. Enten du er en profesjonell golfer eller nybegynner, kan du stole på at Asia Course vil gi deg en minneverdig golfopplevelse.

Overnatting

La Cala Golf Resort bakgård
La Cala Golf Resort
VIK gran hotel Costa del Sol fasade
VIK Gran Hotel Costa del Sol
Skroll til toppen